Planer for taget på Ålholmhallen klar

Klub-nyheder
4. juli 2013 - 16:48 af: John Ibsø

KLUBBEN: Der er nu nye oplysninger fra Hillerød Kommune: Ålholmhallen forventes klar til brug pr. 1/9-2013. Læs mere:

Fra Hillerød Kommune har Ålholm IF modtaget følgende:

Vi kan nu oplyse, at Ålholmhallens tag vil blive forstærket. Det vil således ikke være nødvendigt at fjerne solcellerne. Opgaven med forstærkning af taget er sendt i udbud her i juli, således at forstærkningen kan udføres i august. Hallen forventes klar til anvendelse pr. 1. september 2013.

Om udbedringen kan oplyses følgende: ?Hallen vil blive forstærket med kulfiberband. Kulfiberband forener lav vægt med høj styrke og det forøger konstruktionens bæreevne. Kulfiberbånd anvendes bl.a. til forstærkning af bygningskonstruktioner og broer.?

Hvis Ålholmhallen mod forventning ikke er klar til brug d. 1. september 2013, træder følgende tildelinger i kraft. Tildelingerne er gældende indtil efterårsferien. Disse tildelinger kan lade sig gøre, fordi fodbold spiller udendørs indtil efterårsferien.

Mandag kl. 16-22.45: ÅIF Badminton tildeles Østervanghallen
Tirsdag kl. 16-22.45: ÅIF Håndbold tildeles Østervanghallen
Onsdag kl. 17.30-22: ÅIF Badminton tildeles Østervanghallen
Torsdag kl. 16-19.45: ÅIF Håndbold tildeles Østervanghallen
Torsdag kl. 19.45-22.45: ÅIF Håndbold tildeles Hillerødsholmhallen
  • Håndboldstævne d. 27/10 2013 kl. 9-18: Stævnet kan holdes i Østervanghallen (tidspunktet ligger dog efter efterårsferien)
  • Badmintonstævne d. 21. september 15-18: Stævnet kan holdes i Østervanghallen
  • Badmintonstævne d. 26. oktober 15-18: Stævnet kan holdes i Østervanghallen

Med venlig hilsen Charlotte Daugaard Harlyk Idræt og Folkeoplysning

Vh John Ibsø, Hovedformand

.

Fodboldens
holdsider
Holdsider
Se hvilke fodboldhold klubben har.
Generelle nyheder
Dagsorden for generalforsamling - hovedforeningen

Fodbold-nyt
Begge hold er nu fyldt op: Mini Fodboldskole 7. til 11. juli 2014 (5-7 årige og 7-8 årige)